Schoonheid kent zoveel facetten.

Beauty-Case Aesthetics

Schoonheid betekent voor iedereen iets anders. Daarom kan je bij Beauty-Case Aesthetics terecht voor een zeer uitgebreid gamma behandelingen. De behandelingen zijn niet invasief. Dat wil zeggen dat er geen chirurgie aan te pas komt.

Omdat de cosmedische wereld in een sneltempo evolueert, scholen we ons voortdurend bij. Zo krijg je de behandeling die voor jou het meest efficiënt is. Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huid en eventuele huidproblemen voeren we eerst een IKARI-huidanalyse uit. Op basis daarvan wordt een professioneel advies en behandelplan uitgewerkt.

Ook voor schoonheidsbehandelingen kan je terecht bij Beauty-Case: wimperlift, ontharen met de laser, manicure, … You name it!

Ontdek

Onze behandelingen

Klik op de betreffende behandeling voor meer informatie en prijzen.

Kleine diamant

MANICURE

Kleine diamant

PEDICURE

Kleine diamant

TANDEN BLEKEN

Kleine diamant

BILLENLIFT

Kleine diamant

HYDRADERMABRASIE

Kleine diamant

LED-LICHTTHERAPIE

Kleine diamant

HIFU

Kleine diamant

OXYGENATION

Kleine diamant

SUPERBOOST

Kleine diamant

HIEMT THERAPIE

Kleine diamant

HUIDVERZORGING
BIJ KANKER

Hoe onderhoud je je schoonheid het beste?

Onze producten

Gebruik onze producten als aanvulling op jouw behandeling.
Bestel ze makkelijk online via onze webshop!

Meer info

Onze prijzen

De prijs van je behandeling vind je terug bij de informatie over de behandelingen. Je ziet de prijs ook bij de behandeling staan tijdens het reserveren.

Kleine diamant

Life is not perfect but your nails can be.

Manicure

Onze handen, we doen er alles mee, ze zijn ons uithangbord. In mijn klein Mani-Pedi Paradijs kunt u terecht voor diverse hand- en nagelverzorgingen.

Manicure

Verzorgde gemanicuurde handen zijn een must voor elke moderne zelfbewuste vrouw. Ze geven eerste indruk bij een kennismaking en zijn daarmee representatief voor hoe je bent.

Manicure: €30 – 20 min.
Manicure + lakken: €45 – 50 min.

Paraffinepakking

Of wil je echt je droge ruwe handen weer babyzacht hydrateren? Kies dan voor een BCA Little ManiParadise Paraffinepakking. De warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen pijntjes.

Paraffine: +€15 – +20 min.
(supplement bij manicure)

Gel of Shellac

Je kunt kiezen voor Gel-nagels of voor Shellac-nagels, eventueel voorafgegaan door een manicure en/of handmassage. De handmassage helpt je om even lekker te genieten en te ontstressen, een prima aanvulling op elke handverzorging.

Gel

Nieuwe set: €75 – 90 min.
Bijwerken (3 wkn): €45 – 60 min.
Bijwerken (2 wkn): €35 – 60 min.
Herstellen tip: €2,50 – 15 min.
Gel op tenen: €40 – 40 min.
Verwijderen gel: €30 – 50 min.

Shellac

Kleur: €40 – 60 min.
French: €45 – 60 min.
Verwijderen: €39 – 30 min.
Shellac voeten kleur: €40 – 60 min.
Shellac voeten French: €45 – 60 min.

Kleine diamant

Pedicures are cheaper than therapy.

Pedicure

Onze voeten dragen ons overal heen en verdienen het om af en toe extra comfort en aandacht te krijgen. Cosmetisch gepedicuurde voeten geven ons een ontspannen, fris en zelfverzekerd gevoel.

Bij BCA werken we uitsluitend met ZENspa Pedicure-producten. Een onovertroffen luxe die jou en je voeten blij zullen maken. Elke ZENspa behandeling bevat antioxidanten, beschermende blauwe lotus om te reinigen, waterleliewortel om te kalmeren en siliciarijke bamboo om de huid te doen opleven. Een gevoel van pure relaxatie. Meer hebben je voeten niet nodig. In mijn Little  Manu-Pedi Paradijs kan je terecht voor verschillende esthetische voetverzorgingen.

Prijs

BCA Spa Pedicure + gel : €55 – 90 min.
BCA Pedicure: €30 – 50 min.

Kleine diamant

A smile is the most beautiful curve on your body.

Tanden bleken

Door voedsel, roken, een glaasje wijn of gewoon door het ouder worden, verkleurt je gebit en kan het een opfrisbeurt gebruiken. Whitening, bleken of bleachen, zijn allemaal synoniemen voor de methode om de verkleuring van de tanden weer witter te maken.

Hoe werkt het?
De basis van de formule is een chemische zuurstofverbinding met de kleurstofmoleculen die in de loop der tijd in het glazuur zijn achtergebleven. 

Wat mag je verwachten?
Het bleken of bleachen kan enkel wanneer de verkleuring van de tanden zich aan de buitenzijde bevindt (extrinsiek) en niet wanneer de tand verkleurd is door medicatie in het verleden (intrinsiek). Er wordt veel aandacht besteed aan de natuurlijke gezondheid van je gebit en er wordt uitsluitend met hoogwaardige peroxidevrije producten gewerkt om de gevoeligheid of beschadiging van tandvlees en tandglazuur te voorkomen die andere bleekgels met zich meebrengen. De tanden worden witter door invloed van blauw LED-licht. Deze behandeling gebeurt in een comfortabele en gezellige sfeer terwijl je kijkt naar je favoriete tv-programma. Jouw glimlach is waar wij voor gaan.

Wat kost het?
Na een consult bespreken we wat voor jou de meest geschikte formule is om het gewenste resultaat te bekomen. Je kiest zelf wat je wilt bereiken en hoeveel je eraan wil besteden. Zo is het bekomen van een stralende glimlach voor iedereen mogelijk. 

Nazorg
Het is aangeraden om 24 u na de behandeling kleurstofrijke voeding of dranken te vermijden.

Prijs
BCA Perfect Smile: €50 – 40 min. (2×20)
BCA Ultra Glow Perfect: €70 – 60 min. (3×20)
BCA Glow Ultra Bright: €90 – 80 min. (4×20)

Kleine diamant

Why be moody when you can shake your booty.

BCA Billift

Je wil mooi gevormde ronde billen, strakker en voller, maar uren in de gym gaf je niet het gewenste resultaat? Dan is de BCA Billift echt een geweldige oplossing. In tegenstelling tot de Brazilian Butt lift is deze therapie betaalbaar en niet invasief. Er wordt dus niet gesneden. De eigen vetlaag van de billen wordt verplaatst naar de gewenste plaats door middel van vacuumtherapie.

Hoe werkt het?
De billen en bovenbenen worden eerst opgemeten op de verschillende zones. De huid wordt ingesmeerd met een serum op basis van cafeïne om de poriën open te zetten en bloedcirculatie op gang te brengen zodat de huid klaar is voor de behandeling. De vacuumtechniek maakt het mogelijk om het vet te verplaatsen zonder het weefsel te beschadigen. Het vet wordt gestimuleerd en wordt naar boven geduwd richting de billen, zodat de billen worden gelift op een natuurlijke wijze. De technologie is voorzien van 2 zuignappen die geplaatst woorden op de linker- en rechterbil. D.m.v. pulserende beweging en zuigkracht blijft het vet op één plaats zitten. De behandeling staat gelijk aan 1000 squats in de gym, zonder de bijbehorende spierpijn of blessures.

Wat mag je verwachten?
Na één enkele behandeling zie je al resultaat. Het mooiste resultaat bereik je na 6 tot 10 keer. Je billen gaan door verschillende fasen om het gewenste effect te bekomen.

Wat kost het?
Een chirurgische ingreep kost makkelijk €3000. Voor de BCA Billift betaal je per keer of je doet profijt wanneer je voor de pakketvorm gaat. Zo spreid je de kosten én krijg je een mooi resultaat. Tijdens een gratis consult bespreken we wat de beste behandeling is voor jou.

Nazorg
We raden aan om veel water te drinken voor de behandeling tot 24 u na de behandeling zodat je de vrijgekomen toxines wegspoelt. Gebruik een goede crème om eventuele blauwe plekjes te behandelen.

Contra-indicaties
Deze behandeling is o.a. af te raden bij ziekte met koorts, zwangerschap, borstvoeding, kanker, bloedverdunners, suikerziekte … Wees open over je situatie tijdens het consult zodat we je goed kunnen adviseren.

Prijs
1 behandeling: €65 – 50 min.
5 behandelingen + 1 gratis: €325 – 6x 50 min.

Kleine diamant

Schenk jezelf een stralende teint.

Hydradermabrasie

Hydradermabrasie is een niet-invasieve behandeling, voor wie zijn huid onmiddellijk diep wil zuiveren, hydrateren, lijntjes, grove poriën en acne wil aanpakken! Het is werkelijk wereldwijd, ook in Hollywood, de meest populaire medisch esthetische gelaatsbehandeling.

Wat doet het?
Deze nieuwe technologie werkt als een hydrodermobrasie-behandeling die door middel van het vacuüm-effect, de epidermis in de diepte zuivert en zo celregeneratie gaat verbeteren. Onzuiverheden worden werkelijk uit de poriën gezogen, terwijl deze gehydrateerd wordt. De cyclus van de behandeling verloopt in 4 stappen.

 1. exfoliatie
 2. zuurpeeling
 3. extractie
 4. hydratatie en verjonging

Tenslotte wordt je gelaat afgewerkt en verwend met een weldadig gelaatsmasker of rozenmusqueta, dat de huid verbetert, hydrateert, voedt, verzacht en verjongt. Dit staat in voor de productie van cel-aanmaak en vorming van collageen om rimpeltjes en fijne lijntjes tegen te gaan en de huid strakker te maken. Rozenmusqueta is rijk aan omega 3 en 6 en gaat de veroudering tegen en vermindert littekenweefsel en ouderdomsvlekjes.

Hoe vaak mag je deze behandeling herhalen
Het is een zachte behandeling die elke 3 weken mag herhaald worden. Aangeraden wordt in de zomermaanden de huid rijkelijk te verzorgen met een goede SPF.

Hoe lang duurt de behandeling?
Een
behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Het mooiste resultaat wordt bekomen in kuurvorm.

Nazorg
Er wordt geadviseerd na elke behandeling steeds voldoende water te drinken om vrijgekomen toxines op een natuurlijke manier uit het lichaam te verwijderen. Na de behandeling kan geopteerd worden voor LED-therapie om de huid zichtbaar jonger te maken.

Prijs
behandeling gelaat: €150 – 45 min.
3 behandelingen + 1 gratis: €450

Prijs supplementen
supplement hydratatie: €15
supplement LED: €25 – 20 min.
supplement sheetmask: €10 – 20 min.

Kleine diamant

We put you in the spotlight.

LED-lichttherapie

LED-therapie maakt gebruik van de golflengtes van verschillende kleuren die helende, anti-bacteriële, wondhelende, huidverjongende effecten hebben op de huid. Bovendien heeft het een positieve invloed bij vermoeidheid en depressieve gevoelens. LED-lichttherapie is een lasertherapie op laag niveau die bedoeld is om bepaalde biologische processen onder de huid te stimuleren, waaronder regeneratie, reparatie en doorbloeding. De LED-lichtstralen kunnen – afhankelijk van de kleur – tot 10 mm diep in de huid dringen.

Wat doet het?
Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde cellen en om bacteriën te doden. De verhoogde energie, versnelt de stofwisseling en stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert bloedcirculatie en versnelt weefselherstel. Wetenschappelijk is bewezen dat huidcellen zich 150 % tot 200 % sneller herstellen en vernieuwen en hydratatie kan worden verhoogd. LED-lichttherapie beschadigt de huid niet en is geschikt voor elk huidtype. Deze therapie is ideaal ter aanvulling van een cosmetische behandeling.

Voordelen van LED-licht
De vele voordelen van LED-lichtbehandeling – afhankelijk van de kleur – omvatten het vermogen om wonden te genezen, werken anti-bacterieel, anti-aging, collageen verbeterend, huidstructuur verbeterend, verhogen de opname van actieve skincare vitamine A, C en E, werken anti-grauwe of doffe teint, acné huidverbeterend, immuunsysteemversterkend, depressieverminderend, pigmentblekend en gaan haaruitval tegen d.m.v. verbeterde doorbloeding.

 • groen: kalmerend na peeling
 • geel: pigmentatie, afbrekend
 • rood: anti-aging
 • blauw: anti-bacterieel

Prijs
1 sessie LED-therapie in combinatie met een behandeling: €25 – 20 min.
5 sessies LED-therapie + 1 gratis: €125

Kleine diamant

Your skin is your largest organ and is always changing.

HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Voor we de behandeling starten, maken we een foto. Die gebruiken we als referentiepunt.

Voor wie is het?
HIFU is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een verbetering en verstrakking van de huid willen op verschillende plaatsen van gelaat en lichaam en die een medische ingreep te ingrijpend vinden. De HIFU kan bijvoorbeeld de kaaklijn op natuurlijke wijze krachtig verstevigen en liften.

Waarvoor dient het?
Door de warmte die vrijkomt tijdens de behandeling wordt er in de diepere huidlagen (de SMASlaag) opnieuw collageen aangemaakt en gestimuleerd waardoor een liftend effect optreedt. Daardoor is de behandeling uitermate geschikt voor gelaatscontour, kaaklijn, dubbele kin, decolleté, armen, lovehandles, knieën enz.

Is HIFU pijnlijk?
Bij de behandeling is een warmte-prikkeling voelbaar. Soms kan ook geadviseerd worden op voorhand een paracetamol in te nemen maar over het algemeen is de gevoeligheid goed te verdragen daar de intensiteit tijdens elke behandelzone besproken wordt. Ook kan lokaal een verdovende crème worden aangebracht. Deze methode is zeer veilig en doeltreffend en geeft weinig hersteltijd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Eén behandeling is vaak voldoende, al geeft herhaling vaak nog beter resultaat. De huidverstrakking ziet u na 2 tot 3 maanden en de behandeling kan na een interval van 8 tot 12 weken herhaald worden. Het resultaat houdt langdurig aan.

Nazorg
Er wordt afgeraden te sporten, sauna of warme baden te nemen meteen na de behandeling. Bij de gevoelige huid kan soms tijdelijk een lichte roodheid of zwelling optreden. Die verdwijnt vanzelf. Een cooling pack kan hier verlichting bieden. De zone kan nog een paar dagen gevoelig blijven. Een goede bescherming en SPF worden steeds aangeraden.

 

Behandelzones
Kaaklijn, onderkin, bovenarmen, love handles, rijbroek, knieën

Contra-indicaties
HIFU is niet geschikt voor mensen die recent behandeld zijn met Botox of fillers in het beoogde behandelgebied. Ook niet bij zwangerschap, hartritmestoornissen (pacemaker) of wanneer men bloedstollingsproblemen heeft. Voorafgaand aan de behandeling vindt steeds eerst een consultatiegesprek en behandelplan plaats. HIFU is niet geschikt bij borstvoeding, huidtumoren, kanker, epilepsie, HIV, Hepatitis A, B, C, ernstige diabetes, auto-immuunziekte, hart- en vaataandoeningen., antibiotica de laatste maand, metalen implantaten, overige geïmplanteerde elektrische apparaten.

Prijs
Bij het maken van een afspraak wordt steeds een voorschot gevraagd.

Prijs per zone:
Behandeling hals: €200 – 40 min.
Behandeling hals + onderkin: €300 – 60 min.
Behandeling kaaklijn: €135 – 30 min.
Behandeling kaaklijn + hals + onderkin: €400 – 60 min.
Behandeling kaaklijn + onderkin: €270 – 60 min.
Behandeling volledig gelaat: €450 – 90 min.
Behandeling volledig gelaat + hals + onderkin: €700 – 90 min.
Behandeling volledig gelaat + onderkin: €500 – 120 min.
Behandeling voorhoofd: €175 – 20 min.
Behandeling wangen: €135 – 30 min.
Behandeling wangen + kaaklijn: €250 – 60 min.

Kleine diamant

Glowing skin is always in.

Oxygenation

Oxygenation is een innovatieve, huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gelaat SBF-behandeling uitvoert.

Wat is het?
Oxygenation is het alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling in één. Oxygenation is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gelaat SBF-behandeling uitvoert. De exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Je huid voelt het verschil meteen. Voor duurzame resultaten op lange termijn wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.

Hoe werkt het?

 • EXFOLIATIE: van essentiële revitaliserende werkstoffen. De speciale CapSugen exfoliert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op
 • INSLUIZEN: Het oxygenation-effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve CapSugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.
 • ZUURSTOF: De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide-belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen oxygenation-applicator geeft een specifieke frequentie en een algoritme af om één kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor CO2-belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie – beter bekend als het Bohr-effect – ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

Wat doet het?
Oxygenation is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmtebronnen, die erom bekend staan de zuurstofvoorzieningen in de huid te verhogen. Het stimuleert het sturen van zuurstofrijk bloed naar het behandelde gebied. Tegelijkertijd wordt de huid geëxfolieerd waardoor oxygenation de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Voor wie is het?
Oxygenation is geschikt voor het hele gelaat en voor alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. Oxygenation kan worden toegepast in een aangename ‘walk in, walk out’-behandelsessie. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid.

Wat mag je verwachten?
Om actieve stoffen optimaal hun werk te laten doen wordt het serum met de Ultrasoon tot diep ingesluisd en krijgt je huid een onmiddellijke boost met een gezonde glow als resultaat. Een snelle fijne behandeling met een zachtere, strakke huid tot resultaat. Ook fijne lijntjes krijgen een verbeterde huidstructuur.

Voordelen
Huidzuiverend, zuurstofverrijkend, opname van essentiële werkstoffen, gladde huid, grove poriën, fijne lijntjes, doffe teint, onmiddellijk resultaat, geen hersteltijd.

Voordelen RF (radiofrequentie)
Vermindert huidverslapping, verstrakt gelaatscontouren.

Voordelen Ultrasoon
Stimuleert celmethabolisme, betere bloedcirculatie, betere opname actieve werkstoffen

Contra-indicaties
Deze behandeling is niet geschikt als een van volgende zaken van toepassing is op jou: zwangerschap, borstvoeding, actieve acné, bloedverdunners, allergieën, herpes, HIV, epilepsie, hepatitis A,B of C, antibiotica de laatste maand, cortisonezalf of -tabletten, roacutane, huidtumoren, koorts.

Prijs
Oxygenation pigment, vette huid, anti-aging: €99 – 60 min.
Oxygenation + RF + LED: €125 – 90 min.
3 behandelingen + 1 gratis €375

Kleine diamant

Your age is in your mind.

Superboost

Door je hersenen te trainen krijg je een jongere huid.

phyllis jacobs demonstreet de superboost
de superboost bij beauty case aesthetics

Wat is het?
De Superboost is een bijzondere en effectieve behandeling omdat er met elektroden gewerkt wordt. Neurowetenschappers zien een groot potentieel in de complexe relatie tussen je brein en je huid. Door je hersenen te trainen krijg je een jongere huid. Dat maakt Superboost de revolutie op gebied van anti-aging. Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling. Het geeft je een facelift zonder snijden of prikken en zorgt voor een instant GLOW. Het kan een snelle huidboost zijn of een oplossing voor tal van huidproblemen.

Voor wie?
Voor iedereen die de eerste vormen van huidveroudering wil aanpakken, acné-gerelateerde problemen wil oplossen, de huid wil liften, kraaienpootjes wil aanpakken … Voor wie wil stralen op dat leuke feestje. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: van een snelle huidboost tot een oplossing voor huidveroudering. Afhankelijk van jouw huidtype kies ik als Ikari Skinexpert de voor jou geschikte vorm van Superboost.

Voor we de behandeling starten
Je ontvangt steeds, voorafgaand aan de behandeling, een gratis huidanalyse, gevolgd door een duidelijk behandelplan. Na de analyse van de meting, ontvangt je je persoonlijke skincode en verschijnt de selectie van cosmetica met jouw persoonlijke gebruiksaanwijzingen voor de thuiszorg.

Hoe werkt het?
Bij Superboost Skin-toning gaan we eerst grondig je huid reinigen, wat als een mini gelaatsverzorging kan tellen. Daarna worden er actieve stoffen in de huid gebracht via naaldloze injectie met Jet-Stream. Het diepe overtollige vuil wordt uit de poriën gepompt. De bestaande kanalen vullen zich met een selectief uitgekozen skin cocktail, vol electrolyten. Er wordt een elektropad in de nek bevestigd zodat de stroom geleidt van je gezicht naar je nek. Deze stap geeft een gek gevoel maar doet geen pijn. Door middel van Bio Feedback en elektrostimulatie gaan we de verslapte spieren weer stimuleren. De spieren krijgen nieuwe impulsen en worden opnieuw strakker. Een echte work-out voor je gelaat. Met spectaculair resultaat. Afhankelijk van welke zone behandeld moet worden of wat uw wensen zijn, wordt er voor u een specifieke cocktail vol vitaminen, growtfactors en peptides gekozen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Door elektrostimulatie krijgt de spier nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden. De huid gaat opspannen, ogen opentrekken, wenkbrauwen liften. Dit is iets wat tijd nodig heeft. Het beste resultaat wordt bekomen na 4 behandelingen.

 

Hoe lang blijft het resultaat?
Het resultaat is blijvend en kan na een kuur makkelijk als onderhoud, herhaald worden.

Doet het pijn?
De Superboost Bio Feedback behandeling is pijnloos. Door elektrostimulatie kan een metaalsmaak waar genomen worden die vanzelf weer verdwijnt.

Hoe lang duurt een sessie?
Een Superboost-behandeling duurt gemiddeld 30 min.

Wat kunnen we behandelen en wat zijn de voordelen?
Het geeft een strakke huid, doeltreffend tegen acné, vermindert fijne lijntjes en rimpels, insta glow, verbeterd de werking van de spieren, geeft je een open blik en strak voorhoofd, botox effect zonder botox, pigmentatie, huidveroudering, vlekken, melasma, couperose, ooglifting, anti-aging, onregelmatige huid, grove poriën. De behandeling is niet pijnlijk en niet invasief.

Contra-indicaties
Als een van volgende voorwaarden op jou van toepassing is dan is deze behandeling niet geschikt voor je: actieve ontstekingen, actieve acné, zwangerschap, borstvoeding, huidtumoren, kanker, epilepsie, HIV, hepatitis A B of C, ernstige diabetes, auto-immuunziekte, hart- en vaataandoeningen, roacutane in de laatste drie maanden, cortisonezalf of -tabletten, metalen implantaten in het behandelgebied, overige geïmplanteerd elektrische implantaten, pacemaker.

Nazorg
Volg steeds het advies met je persoonlijke huidanalyse. De Ikari-cosmetica producten zijn onmisbaar voor de dagelijkse thuiszorg en zullen de structuur van jouw huid aanzienlijk verbeteren. Als Ikari Skin Expert, bespreek ik met je je resultaten, overloop ik het behandelplan en geef ik je advies en tips voor een optimale huidverzorging.

Prijs
Behandeling gelaat: €165 – 60 min.
Behandeling hals: €125 – 60 min.
Behandeling decolleté: €150 – 60 min.
Behandeling handen: €100 – 30 min.
3 behandelingen + 1 gratis: €495 –  4x 60 min.

Kleine diamant

Gorgeous hair is the best revenge.

Superboost Vita Hair

Wat kan je doen tegen haaruitval of dunner wordend haar?

Wat is het?
Haarverlies kent verschillende oorzaken waaronder leeftijd, stress, hormonaal. Zowel mannen als vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Vaak hangen broze nagels samen met haarverlies. Door middel van de Superboost en zijn bio feedback kan je met de Anubis Vita Hair cocktail weer uitkijken naar mooie, vollere, terug groeiende haren. Needling, Mesogun of IM Intra Musculaire Injectie behandeling werken over het algemeen heel lokaal en zijn bovendien pijnlijk voor de cliënt. Afhankelijk van het soort haarverlies is de Superboost en zijn bio feedback een efficiënte pijnloze manier om slapende haarfollikels opnieuw te stimuleren en activeren.

Voor wie?
Zowel voor dames als heren die merken dat ze meer haar verliezen dan anders. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
We adviseren de klant in de beginperiode een behandeling 1x per week en dit gedurende 6 weken. Dit in combinatie met onze daily Vita Hair Shots. Nadien kan de behandeling best onderhouden worden naar de wens van de cliënt.

Nazorg
Gezond haar en een gezonde huid komt voor een groot deel van binnen. Dus gezonde voeding is erg belangrijk.

Prijs
1 behandeling: € 150
1 behandeling grote zone: €250
kuur 5+1 gratis

Kleine diamant

Minder vet, meer spieren!

HIEMT Therapie
High Intensity Electromagnetic Muscles Trainer

Deze behandeling stimuleert de spieropbouw.

Wat is het?
De HIEMT Therapie vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa toeneemt.
In plaats van enkel vet bevriezen (Cryolipolyse) of LipoCavitatie kan je nu bij BCA ook je spieropbouw stimuleren met de High Intensisty Electromagnetic Muscle Trainer en het werkt echt!
HIEMT Therapie bouwt je spieren op, ze worden aan het werk gezet. De brandstof die de spieren hiervoor nodig hebben? Juist! Vet! Zoveel vet, dat de vetcellen zelfs ten gronde gaan. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de HIEMT Therapie!

Voor we beginnen
De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijgt u voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

Doet het pijn?
De HIEMT Therapie voelt als een intensieve workout maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan duizenden sit-ups of squats. Je kunt hierdoor een lichte spierstijfheid ervaren na de behandeling. Tijdens de behandeling kan je ontspannen liggen. De downtime is nihil, je kan meteen weer aan het werk. HIEMT Therapie is een niet-invasieve (niet-schadelijke) procedure en veroorzaakt geen schade aan de huid, inwendige organen of andere weefsels.
Er is geen verbranding, inwendige bloeding, zwelling of slappe huid, aangezien het een medische afslankingsprocedure is zonder downtime. Roodheid kan optreden daar waar de applicator werd bevestigd, dit verdwijnt nadien vanzelf.

Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De beide handstukken worden op het lichaam gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de HIEMT Therapie heeft dezelfde kracht en intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

Wat doet het?
De HIEMT Therapie zorgt voor maximale spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen vernietigd worden.

Voordelen

 • Geen downtime, je kan direct weer aan het werk.
 • Geen verdoving nodig.
 • Voor iedereen die verbetering in spiermassa en afname van vet wil.
 • Voor iedereen die tot nu toe niet in aanmerking kwam voor de huidige bodycontouring behandelingen (denk aan liposuctie, radio frequentie methoden).

Wat mag je verwachten?
Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de gym of bij yoga zal je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden. Behandelingen met HIEMT Therapie geven het beste resultaat als het BMI niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI bouw je wel sterkere spieren in het behandelde gebied, maar zijn deze niet tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich onder de huid en boven de spieren bevindt. Wil je afvallen, dan is de HIEMT Therapie een mooie beloning om je nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

Contra-indicaties

 • bij zwangerschap
 • wanneer je een koperspiraal draagt
 • bij een BMI hoger dan 25-26
 • bij een buikvet plooi dikker dan 5 cm
 • indien er sprake is van bindweefsel- of spieraandoeningen
 • pacemaker

Hoe lang duurt de behandeling
30 minuten per behandeling. Je start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2-4 weken worden ingepland. Daarna kan je maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden. Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

We adviseren

 1. om geen grote maaltijd te genieten voor de behandeling
 2. de blaas te legen voor de behandeling

Werkingsprocedure
HIEMT Therapie kan worden toegepast met je kleding aan, maar het wordt aanbevolen om de behandelstukken rechtstreeks op de blote huid te bevestigen om de samengetrokken toestand van je spieren te controleren. Bovendien moet je in het geval van een bilbehandeling een speciale korte broek aantrekken. Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen dient uitgedaan te worden.

Hoe behoud je je spieren na HIEMT Therapie
Lichte lichaamsbeweging moet worden overwogen bij een eiwitrijk dieet. Als je na HIEMT Therapie niets doet zullen je spieren gelijkelijk aan verzwakken dus we raden aan om door te gaan met lichte spiertraining. Als je niet goed kunt trainen of als je het moeilijk vindt om door te gaan, kan je regelmatig HIEMT Therapie ondergaan. Daarnaast is het belangrijk om met een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet gezond te blijven en te streven naar gezond afvallen, maar door voor en na de behandeling eiwitten en vertakte aminozuren in te nemen is het mogelijk om de spiermassa te vergroten.

Prijs
HIEMT Therapie intake proefbehandeling 10 min 1 zone (1 zone = 1 handstuk): € 49 – 10 min.
HIEMT Therapie 4 behandelingen 1 zone 30 min (1 zone = 1 handstuk): € 400 – 4 x 30 min.
HIEMT Therapieg 6 behandelingen 1 zone 30 min (1 zone = 1 handstuk): € 600 – 6 x 30 min.
HIEMT Therapie opvolgbeurt (enkel boekbaar na kuur): € 150- 30 min.
HIEMT Therapie intake proefbehandeling 10 min 2 zones (2 zones = 2 handstukken): € 99 – 10 min.
HIEMT Therapie 4 behandelingen 2 zones 30 min (2 zones = 2 handstukken): € 600 – 4 x 30 min.
HIEMT Therapie 6 behandelingen 2 zones 30 min (2 zones = 2 handstukken): €900 – 6 x 30 min.
HIEMT Therapie opvolgbeurt (enkel boekbaar na kuur): € 249 – 30 min.

Kleine diamant

Huidverzorging bij kanker

In ons land krijgen jaarlijks circa 70.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Dit aantal lijkt elk jaar toe te nemen.

Wat is het?
De dag van vandaag krijgen kankerpatiënten in verschillende ziekenhuizen reeds verwen- en informatiesessies tijdens hun chemotherapie. Eénmaal terug thuis valt deze zorg weg en is er vaak een drempel om zelf naar een schoonheidsspecialiste te stappen. Omwille van schaamte, schrik niet begrepen te worden, schrik om een niet aangepaste behandeling te krijgen, geen aandacht voor stoma’s of poortkatheters … Door ziekte of de behandeling kan je te maken krijgen met veranderingen in je uiterlijk. Daarom heb ik besloten me bij te scholen om de problematiek en de gevolgen van kanker beter te begrijpen.

De cursus omvat: “Wat is kanker?”, nevenwerkingen, ziektebeleving, communicatie, productenkennis, … maar ook wat mag en niet mag tijdens een gelaatsverzorging en een aangepaste, zachte en ontspannende massage nl. herbalanceringsmassage. Zo kan ik je behandelen met de beste zorg! Zowel voor massage, gelaatsverzorging als handverzorging kreeg ik een specifieke opleiding. Ik kan je dan ook met alle vertrouwen verzekeren van een gepaste behandeling in het schoonheidsinstituut.

Een verzorging zal je een goed gevoel geven. Het is een moment van pure ontspanning helemaal voor jou alleen! Maak gerust een eerste afspraak en ik luister naar jouw vragen, problemen en wensen. Op die manier kan ik voor jou een programma op maat voorzien, een programma waarbij jij je goed voelt.

 

huidbehandeling bij kanker

Prijs
Herbalanceringsmassage van hand/arm of voet/been: € 25 – 30 min.
Gelaatsverzorging: € 69 – 60 min.
Manicure/handverzorging: € 25 – 30 min.
Make-up: € 25 – 30 min.

Beauty-Case Aesthetics

Openingsuren

Quality time, een prachtige, gezonde huid, kwalitatief hoogstaande producten.
Wanneer maak jij tijd voor jezelf?

Maandag t.e.m. zaterdag

Je bent welkom na afspraak. Reserveer je behandeling in mijn online agenda.

Corona garantie
Boek met een gerust hart je kuur. Zijn we genoodzaakt om ze te onderbreken omwille van een verplichte sluiting door de overheid omwille van Corona? Dan herstarten we je kuur gewoon van het ogenblik dat onze deuren weer open mogen. Je leest het goed: we beginnen gewoon helemaal opnieuw. Zo komt de werking van je kuur niet in het gedrang. De Corona garantie geldt enkel op voorwaarde dat we door de overheid verplicht worden om te sluiten. Geboekte kuren worden niet terugbetaald.

Waar

Vind je ons?

Beauty-Case Aesthetics is gevestigd in de Vloeyenbergdreef 2A in Schilde. Dit is een zijstraat van de Turnhoutsebaan, over electrowinkel Vrelust.

Ons adres

Beauty-Case Aesthetics
Vloeyenbergdreef 2A

2970 Schilde

Treat Yourself

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons online boekingssysteem.
Heb je een afspraak en geraak je er niet? Geef zo snel mogelijk een seintje op +32 3 345 63 43 of info@beauty-case.be. Annuleer je minder dan 24u voor je afspraak dan wordt de afspraak aangerekend. Bedankt voor je begrip.

Corona garantie
Boek met een gerust hart je kuur. Zijn we genoodzaakt om ze te onderbreken omwille van een verplichte sluiting door de overheid omwille van Corona? Dan herstarten we je kuur gewoon van het ogenblik dat onze deuren weer open mogen. Je leest het goed: we beginnen gewoon helemaal opnieuw. Zo komt de werking van je kuur niet in het gedrang. De Corona garantie geldt enkel op voorwaarde dat we door de overheid verplicht worden om te sluiten. Geboekte kuren worden niet terugbetaald.

Get Social