Schoonheid kent zoveel facetten.

Beauty-Case Aesthetics

Schoonheid betekent voor iedereen iets anders. Daarom kan je bij Beauty-Case Aesthetics terecht voor een zeer uitgebreid gamma behandelingen. De behandelingen zijn niet invasief. Dat wil zeggen dat er geen chirurgie aan te pas komt.

Omdat de cosmedische wereld in een sneltempo evolueert, scholen we ons voortdurend bij. Zo krijg je de behandeling die voor jou het meest efficiënt is. Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huid en eventuele huidproblemen voeren we eerst een IKARI-huidanalyse uit. Op basis daarvan wordt een professioneel advies en behandelplan uitgewerkt.

Ook voor schoonheidsbehandelingen kan je terecht bij Beauty-Case: wimperlift, ontharen met de laser, manicure, … You name it!

Ontdek

Onze behandelingen

Klik op de betreffende behandeling voor meer informatie en prijzen.

Kleine diamant

MANICURE

Kleine diamant

PEDICURE

Kleine diamant

TANDEN BLEKEN

Kleine diamant

BILLENLIFT

Kleine diamant

HYDRADERMABRASIE

Kleine diamant

LED-LICHTTHERAPIE

Kleine diamant

MICRONEEDLING

Kleine diamant

HIFU

Kleine diamant

OXYGENATION

Kleine diamant

SUPERBOOST

Kleine diamant

ONTHAREN

Kleine diamant

LIPOCAVITATIE

Kleine diamant

EMSCULPT
BODY TRAINING

Kleine diamant

BB GLOW

Hoe onderhoud je je schoonheid het beste?

Onze producten

Gebruik onze producten als aanvulling op jouw behandeling.
Bestel ze makkelijk online via onze webshop!

SHOP

Meer info

Onze prijzen

De prijs van je behandeling vind je terug bij de informatie over de behandelingen. Je ziet de prijs ook bij de behandeling staan tijdens het reserveren.

RESERVEREN
Kleine diamant

Life is not perfect but your nails can be.

Manicure

Onze handen, we doen er alles mee, ze zijn ons uithangbord. In mijn klein Mani-Pedi Paradijs kunt u terecht voor diverse hand- en nagelverzorgingen.

Manicure

Verzorgde gemanicuurde handen zijn een must voor elke moderne zelfbewuste vrouw. Ze geven eerste indruk bij een kennismaking en zijn daarmee representatief voor hoe je bent.

Manicure: €30 – 20 min.
Manicure + lakken: €45 – 50 min.

Paraffinepakking

Of wil je echt je droge ruwe handen weer babyzacht hydrateren? Kies dan voor een BCA Little ManiParadise Paraffinepakking. De warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen pijntjes.

Paraffine: +€15 – +20 min.
(supplement bij manicure)

Gel of Shellac

Je kunt kiezen voor Gel-nagels of voor Shellac-nagels, eventueel voorafgegaan door een manicure en/of handmassage. De handmassage helpt je om even lekker te genieten en te ontstressen, een prima aanvulling op elke handverzorging.

Gel

Nieuwe set: €69 – 90 min.
Bijwerken (3 wkn): €45 – 60 min.
Bijwerken (2 wkn): €35 – 60 min.
Herstellen tip: €2,50 – 15 min.
Gel op tenen: €35 – 40 min.
Verwijderen gel: €30 – 50 min.

Shellac

Kleur: €35 – 60 min.
French: €39 – 60 min.
Verwijderen: €20 – 30 min.
Shellac voeten kleur: €35 – 60 min.
Shellac voeten French: €39 – 60 min.

Reserveer mijn manicure
Kleine diamant

Pedicures are cheaper than therapy.

Pedicure

Onze voeten dragen ons overal heen en verdienen het om af en toe extra comfort en aandacht te krijgen. Cosmetisch gepedicuurde voeten geven ons een ontspannen, fris en zelfverzekerd gevoel.

Bij BCA werken we uitsluitend met ZENspa Pedicure-producten. Een onovertroffen luxe die jou en je voeten blij zullen maken. Elke ZENspa behandeling bevat antioxidanten, beschermende blauwe lotus om te reinigen, waterleliewortel om te kalmeren en siliciarijke bamboo om de huid te doen opleven. Een gevoel van pure relaxatie. Meer hebben je voeten niet nodig. In mijn Little  Manu-Pedi Paradijs kan je terecht voor verschillende esthetische voetverzorgingen.

Prijs

BCA Spa Pedicure + gel : €55 – 90 min.
BCA Pedicure: €30 – 50 min.

Reserveer mijn pedicure
Kleine diamant

A smile is the most beautiful curve on your body.

Tanden bleken

Door voedsel, roken, een glaasje wijn of gewoon door het ouder worden, verkleurt je gebit en kan het een opfrisbeurt gebruiken. Whitening, bleken of bleachen, zijn allemaal synoniemen voor de methode om de verkleuring van de tanden weer witter te maken.

Hoe werkt het?
De basis van de formule is een chemische zuurstofverbinding met de kleurstofmoleculen die in de loop der tijd in het glazuur zijn achtergebleven. 

Wat mag je verwachten?
Het bleken of bleachen kan enkel wanneer de verkleuring van de tanden zich aan de buitenzijde bevindt (extrinsiek) en niet wanneer de tand verkleurd is door medicatie in het verleden (intrinsiek). Er wordt veel aandacht besteed aan de natuurlijke gezondheid van je gebit en er wordt uitsluitend met hoogwaardige peroxidevrije producten gewerkt om de gevoeligheid of beschadiging van tandvlees en tandglazuur te voorkomen die andere bleekgels met zich meebrengen. De tanden worden witter door invloed van blauw LED-licht. Deze behandeling gebeurt in een comfortabele en gezellige sfeer terwijl je kijkt naar je favoriete tv-programma. Jouw glimlach is waar wij voor gaan.

Wat kost het?
Na een consult bespreken we wat voor jou de meest geschikte formule is om het gewenste resultaat te bekomen. Je kiest zelf wat je wilt bereiken en hoeveel je eraan wil besteden. Zo is het bekomen van een stralende glimlach voor iedereen mogelijk. 

Nazorg
Het is aangeraden om 24 u na de behandeling kleurstofrijke voeding of dranken te vermijden.

Prijs
BCA Perfect Smile: €50 – 40 min. (2×20)
BCA Ultra Glow Perfect: €70 – 60 min. (3×20)
BCA Glow Ultra Bright: €90 – 80 min. (4×20)

Reserveer mijn tanden bleken
Kleine diamant

Why be moody when you can shake your booty.

BCA Billift

Je wil mooi gevormde ronde billen, strakker en voller, maar uren in de gym gaf je niet het gewenste resultaat? Dan is de BCA Billift echt een geweldige oplossing. In tegenstelling tot de Brazilian Butt lift is deze therapie betaalbaar en niet invasief. Er wordt dus niet gesneden. De eigen vetlaag van de billen wordt verplaatst naar de gewenste plaats door middel van vacuumtherapie.

Hoe werkt het?
De billen en bovenbenen worden eerst opgemeten op de verschillende zones. De huid wordt ingesmeerd met een serum op basis van cafeïne om de poriën open te zetten en bloedcirculatie op gang te brengen zodat de huid klaar is voor de behandeling. De vacuumtechniek maakt het mogelijk om het vet te verplaatsen zonder het weefsel te beschadigen. Het vet wordt gestimuleerd en wordt naar boven geduwd richting de billen, zodat de billen worden gelift op een natuurlijke wijze. De technologie is voorzien van 2 zuignappen die geplaatst woorden op de linker- en rechterbil. D.m.v. pulserende beweging en zuigkracht blijft het vet op één plaats zitten. De behandeling staat gelijk aan 1000 squats in de gym, zonder de bijbehorende spierpijn of blessures.

Wat mag je verwachten?
Na één enkele behandeling zie je al resultaat. Het mooiste resultaat bereik je na 6 tot 10 keer. Je billen gaan door verschillende fasen om het gewenste effect te bekomen.

Wat kost het?
Een chirurgische ingreep kost makkelijk €3000. Voor de BCA Billift betaal je per keer of je doet profijt wanneer je voor de pakketvorm gaat. Zo spreid je de kosten én krijg je een mooi resultaat. Tijdens een gratis consult bespreken we wat de beste behandeling is voor jou.

Nazorg
We raden aan om veel water te drinken voor de behandeling tot 24 u na de behandeling zodat je de vrijgekomen toxines wegspoelt. Gebruik een goede crème om eventuele blauwe plekjes te behandelen.

Contra-indicaties
Deze behandeling is o.a. af te raden bij ziekte met koorts, zwangerschap, borstvoeding, kanker, bloedverdunners, suikerziekte … Wees open over je situatie tijdens het consult zodat we je goed kunnen adviseren.

Prijs
1 behandeling: €65 – 50 min.
5 behandelingen + 1 gratis: €325 – 6x 50 min.

Reserveer mijn billenlift
Kleine diamant

Schenk jezelf een stralende teint.

Hydradermabrasie

Hydradermabrasie is een niet-invasieve behandeling, voor wie zijn huid onmiddellijk diep wil zuiveren, hydrateren, lijntjes, grove poriën en acne wil aanpakken! Het is werkelijk wereldwijd, ook in Hollywood, de meest populaire medisch esthetische gelaatsbehandeling.

Wat doet het?
Deze nieuwe technologie werkt als een hydrodermobrasie-behandeling die door middel van het vacuüm-effect, de epidermis in de diepte zuivert en zo celregeneratie gaat verbeteren. Onzuiverheden worden werkelijk uit de poriën gezogen, terwijl deze gehydrateerd wordt. De cyclus van de behandeling verloopt in 4 stappen.

 1. exfoliatie
 2. zuurpeeling
 3. extractie
 4. hydratatie en verjonging

Tenslotte wordt je gelaat afgewerkt en verwend met een weldadig gelaatsmasker of rozenmusqueta, dat de huid verbetert, hydrateert, voedt, verzacht en verjongt. Dit staat in voor de productie van cel-aanmaak en vorming van collageen om rimpeltjes en fijne lijntjes tegen te gaan en de huid strakker te maken. Rozenmusqueta is rijk aan omega 3 en 6 en gaat de veroudering tegen en vermindert littekenweefsel en ouderdomsvlekjes.

Hoe vaak mag je deze behandeling herhalen
Het is een zachte behandeling die elke 3 weken mag herhaald worden. Aangeraden wordt in de zomermaanden de huid rijkelijk te verzorgen met een goede SPF.

Hoe lang duurt de behandeling?
Een
behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Het mooiste resultaat wordt bekomen in kuurvorm.

Nazorg
Er wordt geadviseerd na elke behandeling steeds voldoende water te drinken om vrijgekomen toxines op een natuurlijke manier uit het lichaam te verwijderen. Na de behandeling kan geopteerd worden voor LED-therapie om de huid zichtbaar jonger te maken.

Prijs
behandeling gelaat: €125 – 45 min.
3 behandelingen + 1 gratis: €375

Prijs supplementen
supplement hydratatie: €15
supplement LED: €15 – 20 min.
supplement sheetmask: €10 – 20 min.

Reserveer mijn hydradermabrasie
Kleine diamant

We put you in the spotlight.

LED-lichttherapie

LED-therapie maakt gebruik van de golflengtes van verschillende kleuren die helende, anti-bacteriële, wondhelende, huidverjongende effecten hebben op de huid. Bovendien heeft het een positieve invloed bij vermoeidheid en depressieve gevoelens. LED-lichttherapie is een lasertherapie op laag niveau die bedoeld is om bepaalde biologische processen onder de huid te stimuleren, waaronder regeneratie, reparatie en doorbloeding. De LED-lichtstralen kunnen – afhankelijk van de kleur – tot 10 mm diep in de huid dringen.

Wat doet het?
Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde cellen en om bacteriën te doden. De verhoogde energie, versnelt de stofwisseling en stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert bloedcirculatie en versnelt weefselherstel. Wetenschappelijk is bewezen dat huidcellen zich 150 % tot 200 % sneller herstellen en vernieuwen en hydratatie kan worden verhoogd. LED-lichttherapie beschadigt de huid niet en is geschikt voor elk huidtype. Deze therapie is ideaal ter aanvulling van een cosmetische behandeling.

Voordelen van LED-licht
De vele voordelen van LED-lichtbehandeling – afhankelijk van de kleur – omvatten het vermogen om wonden te genezen, werken anti-bacterieel, anti-aging, collageen verbeterend, huidstructuur verbeterend, verhogen de opname van actieve skincare vitamine A, C en E, werken anti-grauwe of doffe teint, acné huidverbeterend, immuunsysteemversterkend, depressieverminderend, pigmentblekend en gaan haaruitval tegen d.m.v. verbeterde doorbloeding.

 • groen: kalmerend na peeling
 • geel: pigmentatie, afbrekend
 • rood: anti-aging
 • blauw: anti-bacterieel

Prijs
1 sessie LED-therapie in combinatie met een behandeling: €25 – 20 min.
5 sessies LED-therapie + 1 gratis: €125

Reserveer mijn LED-lichttherapie
Kleine diamant

Your skin is an investment, not an expense.

Microneedling

Microneedling is een perfecte anti-ageing behandeling om je huid egaal jong en fris te maken.

Hoe werkt het?
Door middel van steriele fijne naaldjes worden er doelgericht microperforaties gemaakt in de bovenste huidlaag. De perforaties zorgen voor de aanmaak van de bindweefselcellen die collageen en elastine produceren. Er wordt ook gezorgd voor de opname van de werkzame stof hyaluronzuur.

Wat mag je verwachten?
Het resultaat verbetert de doorbloeding en hydratering. Fijne lijntjes, grove poriën, en acne verminderen. Je krijgt een strakkere, frisse huid. Voor de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht.

Doet het pijn?
E
en verdovende crème wordt aangebracht voor de behandeling. Tijdens de behandeling zal de huid reageren van matig rood tot intensiever rood. Dit is heel normaal. Het betekent dat de huid goed reageert. Je kunt een licht branderig gevoel waarnemen maar ook dat is normaal.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Veel hangt af van het te behalen resultaat. Er kunnen verschillende sessies nodig zijn voor bepaalde zones. De mooiste resultaten worden verkregen in kuurvorm. Tussen 2 behandelingen in zitten minimum 21 dagen.

Nazorg
Na de behandeling behandel je je huid met een collageen crème, calming serum en een goede SPF-bescherming.

 

Voordelen
Deze behandeling werkt goed tegen fijne lijntjes, grove poriën, littekentjes, onregelmatigheden en ze zorgt voor een verbeterde teint.

Contra-indicaties
Deze behandeling vermijd je best als een van de volgende zaken op jou van toepassing is: herpes, HIV, ernstige diabetes, auto-immuunziekte, antibiotica laatste maand, roacutane, cortisonezal of -tabletten, koorts, bloedverdunners, huidtumoren, epilepsie, hart- en vaataandoeningen, zwangerschap, borstvoeding, kanker, pacemaker. Wees zo open mogelijk tijdens de consulatie zodat we u goed kunnen informeren en begeleiden.

Prijs
Pakket enkel geldig wanneer dit in één keer wordt betaald.
1 sessie gelaat: €110 – 40 min
5 sessies gelaat + 1 gratis: €550 – 6×40 min.
1 sessie gelaat + hals: €125 – 60 min.
5 sessies gelaat + hals + 1 gratis: €625 – 6×60 min.

Reserveer microneedling
Kleine diamant

Your skin is your largest organ and is always changing.

HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Voor we de behandeling starten, maken we een foto. Die gebruiken we als referentiepunt.

Voor wie is het?
HIFU is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een verbetering en verstrakking van de huid willen op verschillende plaatsen van gelaat en lichaam en die een medische ingreep te ingrijpend vinden. De HIFU kan bijvoorbeeld de kaaklijn op natuurlijke wijze krachtig verstevigen en liften.

Waarvoor dient het?
Door de warmte die vrijkomt tijdens de behandeling wordt er in de diepere huidlagen (de SMASlaag) opnieuw collageen aangemaakt en gestimuleerd waardoor een liftend effect optreedt. Daardoor is de behandeling uitermate geschikt voor gelaatscontour, kaaklijn, dubbele kin, decolleté, armen, lovehandles, knieën enz.

Is HIFU pijnlijk?
Bij de behandeling is een warmte-prikkeling voelbaar. Soms kan ook geadviseerd worden op voorhand een paracetamol in te nemen maar over het algemeen is de gevoeligheid goed te verdragen daar de intensiteit tijdens elke behandelzone besproken wordt. Ook kan lokaal een verdovende crème worden aangebracht. Deze methode is zeer veilig en doeltreffend en geeft weinig hersteltijd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Eén behandeling is vaak voldoende, al geeft herhaling vaak nog beter resultaat. De huidverstrakking ziet u na 2 tot 3 maanden en de behandeling kan na een interval van 8 tot 12 weken herhaald worden. Het resultaat houdt langdurig aan.

Nazorg
Er wordt afgeraden te sporten, sauna of warme baden te nemen meteen na de behandeling. Bij de gevoelige huid kan soms tijdelijk een lichte roodheid of zwelling optreden. Die verdwijnt vanzelf. Een cooling pack kan hier verlichting bieden. De zone kan nog een paar dagen gevoelig blijven. Een goede bescherming en SPF worden steeds aangeraden.

 

Behandelzones
Kaaklijn, onderkin, bovenarmen, love handles, rijbroek, knieën

Contra-indicaties
HIFU is niet geschikt voor mensen die recent behandeld zijn met Botox of fillers in het beoogde behandelgebied. Ook niet bij zwangerschap, hartritmestoornissen (pacemaker) of wanneer men bloedstollingsproblemen heeft. Voorafgaand aan de behandeling vindt steeds eerst een consultatiegesprek en behandelplan plaats. HIFU is niet geschikt bij borstvoeding, huidtumoren, kanker, epilepsie, HIV, Hepatitis A, B, C, ernstige diabetes, auto-immuunziekte, hart- en vaataandoeningen., antibiotica de laatste maand, metalen implantaten, overige geïmplanteerde elektrische apparaten.

Prijs
Bij het maken van een afspraak wordt steeds een voorschot gevraagd.

Prijs per zone:
Behandeling hals: €200 – 40 min.
Behandeling hals + onderkin: €300 – 60 min.
Behandeling kaaklijn: €135 – 30 min.
Behandeling kaaklijn + hals + onderkin: €400 – 60 min.
Behandeling kaaklijn + onderkin: €270 – 60 min.
Behandeling volledig gelaat: €450 – 90 min.
Behandeling volledig gelaat + hals + onderkin: €700 – 90 min.
Behandeling volledig gelaat + onderkin: €500 – 120 min.
Behandeling voorhoofd: €175 – 20 min.
Behandeling wangen: €135 – 30 min.
Behandeling wangen + kaaklijn: €250 – 60 min.

Reserveer HIFU
Kleine diamant

Glowing skin is always in.

Oxygenation

Oxygenation is een innovatieve, huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gelaat SBF-behandeling uitvoert.

Wat is het?
Oxygenation is het alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling in één. Oxygenation is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig drie essentiële acties van een gelaat SBF-behandeling uitvoert. De exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Je huid voelt het verschil meteen. Voor duurzame resultaten op lange termijn wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.

Hoe werkt het?

 • EXFOLIATIE: van essentiële revitaliserende werkstoffen. De speciale CapSugen exfoliert (scrubt) de bovenste huidlaag op milde wijze. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op
 • INSLUIZEN: Het oxygenation-effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve CapSugen op het huidoppervlak in aanraking komt met de unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. De gecombineerde actie van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.
 • ZUURSTOF: De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide-belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. De speciaal ontworpen oxygenation-applicator geeft een specifieke frequentie en een algoritme af om één kinetische kracht te produceren die de chemische reactie tussen de CapSugen en Gel versnelt waardoor CO2-belletjes worden gecreëerd en een fysiologische reactie – beter bekend als het Bohr-effect – ontstaat. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in een betere opname van de actieve ingrediënten en een onmiddellijke huidverbetering.

Wat doet het?
Oxygenation is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmtebronnen, die erom bekend staan de zuurstofvoorzieningen in de huid te verhogen. Het stimuleert het sturen van zuurstofrijk bloed naar het behandelde gebied. Tegelijkertijd wordt de huid geëxfolieerd waardoor oxygenation de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Voor wie is het?
Oxygenation is geschikt voor het hele gelaat en voor alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. Oxygenation kan worden toegepast in een aangename ‘walk in, walk out’-behandelsessie. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan de huid.

Wat mag je verwachten?
Om actieve stoffen optimaal hun werk te laten doen wordt het serum met de Ultrasoon tot diep ingesluisd en krijgt je huid een onmiddellijke boost met een gezonde glow als resultaat. Een snelle fijne behandeling met een zachtere, strakke huid tot resultaat. Ook fijne lijntjes krijgen een verbeterde huidstructuur.

Voordelen
Huidzuiverend, zuurstofverrijkend, opname van essentiële werkstoffen, gladde huid, grove poriën, fijne lijntjes, doffe teint, onmiddellijk resultaat, geen hersteltijd.

Voordelen RF (radiofrequentie)
Vermindert huidverslapping, verstrakt gelaatscontouren.

Voordelen Ultrasoon
Stimuleert celmethabolisme, betere bloedcirculatie, betere opname actieve werkstoffen

Contra-indicaties
Deze behandeling is niet geschikt als een van volgende zaken van toepassing is op jou: zwangerschap, borstvoeding, actieve acné, bloedverdunners, allergieën, herpes, HIV, epilepsie, hepatitis A,B of C, antibiotica de laatste maand, cortisonezalf of -tabletten, roacutane, huidtumoren, koorts.

Prijs
Oxygenation pigment, vette huid, anti-aging + Ultrasoon + sheet mask: €89 – 60 min.
Oxygenation + Ultrasoon + RF + LED: €119- 90 min.

Reserveer Oxygenation
Kleine diamant

Your age is in your mind.

Superboost

Door je hersenen te trainen krijg je een jongere huid.

phyllis jacobs demonstreet de superboost
de superboost bij beauty case aesthetics

Wat is het?
De Superboost is een bijzondere en effectieve behandeling omdat er met elektroden gewerkt wordt. Neurowetenschappers zien een groot potentieel in de complexe relatie tussen je brein en je huid. Door je hersenen te trainen krijg je een jongere huid. Dat maakt Superboost de revolutie op gebied van anti-aging. Superboost geeft jou de zachtheid van een cosmetische verzorging (pijnloos) met de impact van een medische behandeling. Het geeft je een facelift zonder snijden of prikken en zorgt voor een instant GLOW. Het kan een snelle huidboost zijn of een oplossing voor tal van huidproblemen.

Voor wie?
Voor iedereen die de eerste vormen van huidveroudering wil aanpakken, acné-gerelateerde problemen wil oplossen, de huid wil liften, kraaienpootjes wil aanpakken … Voor wie wil stralen op dat leuke feestje. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid: van een snelle huidboost tot een oplossing voor huidveroudering. Afhankelijk van jouw huidtype kies ik als Ikari Skinexpert de voor jou geschikte vorm van Superboost.

Voor we de behandeling starten
Je ontvangt steeds, voorafgaand aan de behandeling, een gratis huidanalyse, gevolgd door een duidelijk behandelplan. Na de analyse van de meting, ontvangt je je persoonlijke skincode en verschijnt de selectie van cosmetica met jouw persoonlijke gebruiksaanwijzingen voor de thuiszorg.

Hoe werkt het?
Bij Superboost Skin-toning gaan we eerst grondig je huid reinigen, wat als een mini gelaatsverzorging kan tellen. Daarna worden er actieve stoffen in de huid gebracht via naaldloze injectie met Jet-Stream. Het diepe overtollige vuil wordt uit de poriën gepompt. De bestaande kanalen vullen zich met een selectief uitgekozen skin cocktail, vol electrolyten. Er wordt een elektropad in de nek bevestigd zodat de stroom geleidt van je gezicht naar je nek. Deze stap geeft een gek gevoel maar doet geen pijn. Door middel van Bio Feedback en elektrostimulatie gaan we de verslapte spieren weer stimuleren. De spieren krijgen nieuwe impulsen en worden opnieuw strakker. Een echte work-out voor je gelaat. Met spectaculair resultaat. Afhankelijk van welke zone behandeld moet worden of wat uw wensen zijn, wordt er voor u een specifieke cocktail vol vitaminen, growtfactors en peptides gekozen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Door elektrostimulatie krijgt de spier nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden. De huid gaat opspannen, ogen opentrekken, wenkbrauwen liften. Dit is iets wat tijd nodig heeft. Het beste resultaat wordt bekomen na 4 behandelingen.

 

Hoe lang blijft het resultaat?
Het resultaat is blijvend en kan na een kuur makkelijk als onderhoud, herhaald worden.

Doet het pijn?
De Superboost Bio Feedback behandeling is pijnloos. Door elektrostimulatie kan een metaalsmaak waar genomen worden die vanzelf weer verdwijnt.

Hoe lang duurt een sessie?
Een Superboost-behandeling duurt gemiddeld 30 min.

Wat kunnen we behandelen en wat zijn de voordelen?
Het geeft een strakke huid, doeltreffend tegen acné, vermindert fijne lijntjes en rimpels, insta glow, verbeterd de werking van de spieren, geeft je een open blik en strak voorhoofd, botox effect zonder botox, pigmentatie, huidveroudering, vlekken, melasma, couperose, ooglifting, anti-aging, onregelmatige huid, grove poriën. De behandeling is niet pijnlijk en niet invasief.

Contra-indicaties
Als een van volgende voorwaarden op jou van toepassing is dan is deze behandeling niet geschikt voor je: actieve ontstekingen, actieve acné, zwangerschap, borstvoeding, huidtumoren, kanker, epilepsie, HIV, hepatitis A B of C, ernstige diabetes, auto-immuunziekte, hart- en vaataandoeningen, roacutane in de laatste drie maanden, cortisonezalf of -tabletten, metalen implantaten in het behandelgebied, overige geïmplanteerd elektrische implantaten, pacemaker.

Nazorg
Volg steeds het advies met je persoonlijke huidanalyse. De Ikari-cosmetica producten zijn onmisbaar voor de dagelijkse thuiszorg en zullen de structuur van jouw huid aanzienlijk verbeteren. Als Ikari Skin Expert, bespreek ik met je je resultaten, overloop ik het behandelplan en geef ik je advies en tips voor een optimale huidverzorging.

Prijs
Huidanalyse: €50 – 30 min.
Bio Peel Acné Behandeling + Blauw LED-therapie: €95 – 60 min.
Ikari Superboost gelaat: €150 – 60 min.
Ikari Superboost hals: €100 – 60 min.
Ikari Superboost decolleté: €150 – 60 min.
Ikari Superboost handen: €80 – 30 min.
Ikari Superboost 3 behandelingen + 1 gratis: €450 –  4x 60 min.

Reserveer mijn superboost
Kleine diamant

Gorgeous hair is the best revenge.

Superboost Vita Hair

Wat kan je doen tegen haaruitval of dunner wordend haar?

Wat is het?
Haarverlies kent verschillende oorzaken waaronder leeftijd, stress, hormonaal. Zowel mannen als vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Vaak hangen broze nagels samen met haarverlies. Door middel van de Superboost en zijn bio feedback kan je met de Anubis Vita Hair cocktail weer uitkijken naar mooie, vollere, terug groeiende haren. Needling, Mesogun of IM Intra Musculaire Injectie behandeling werken over het algemeen heel lokaal en zijn bovendien pijnlijk voor de cliënt. Afhankelijk van het soort haarverlies is de Superboost en zijn bio feedback een efficiënte pijnloze manier om slapende haarfollikels opnieuw te stimuleren en activeren.

Voor wie?
Zowel voor dames als heren die merken dat ze meer haar verliezen dan anders. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
We adviseren de klant in de beginperiode een behandeling 1x per week en dit gedurende 6 weken. Dit in combinatie met onze daily Vita Hair Shots. Nadien kan de behandeling best onderhouden worden naar de wens van de cliënt.

Nazorg
Gezond haar en een gezonde huid komt voor een groot deel van binnen. Dus gezonde voeding is erg belangrijk.

Prijs
1 behandeling: € 150
1 behandeling grote zone: €250
kuur 5+1 gratis

Reserveer superboost vita hair
Kleine diamant

Zero fuzz given.

Ontharen met de Diodelaser

Dit is een permanente haarverwijderingsmethode.

Wat is het?
DiodeLaser ontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien.

Wat doet het?
Voor het verwijderen van ongewenst haar wordt er een laser gebruikt. Een laserstraal wordt op de huid afgeschoten en de melanine (pigment) die in de haarborstels van je lichaamsbeharing zit, neemt de hitte van de laser op. Het hartzakje kan niet tegen die hitte en wordt hierdoor vernietigd. Zo wordt het hele gebied per zone, met de laser behandeld.

Voor wie?
Laser ontharen is een populaire methode bij zowel mannen als vrouwen en is geschikt voor donkere haren omdat deze veel melanine bevatten. Hoe lichter het haar hoe minder effect de behandeling zal hebben. Met de Diodelaser is het echter ook mogelijk om lichte fijne haren te verwijderen.

Doet het pijn?
Omdat het laser ontharen de huid en de haren verhit, kan de behandeling gevoelig zijn. Daarom werkt het laser ontharen met een verkoelingssysteem en wordt er onmiddellijk daarna een aangename, verkoelende crème aangebracht.

Hoe lang duurt het?
Omdat de haren enkel vernietigd kunnen worden in de groeifase heb je vaak meerdere behandelingen nodig. In de groeifase bezitten de haren namelijk melanine. In de overgangs- en rustfase bevatten de haren veel minder melanine, waardoor de behandeling ze minder goed kan aantasten. De haren zitten nooit allemaal tegelijk in de groeifase, wat betekent dat er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren te kunnen bereiken. Zorg er wel voor dat je ruim voor de zomer begint met de behandeling om te voorkomen dat je tijdens behandeling met harige armen, benen of oksels of harige bikinilijn op het strand rondloopt. Tussen de behandelingen door mag je namelijk niet scheren.

Voordelen
Het behandelde gebied blijft jarenlang glad.
Je hoeft niet meer te scheren of te waxen of epileren.
Geen vervelende ingegroeide haren meer.
Geen lelijke, donkere littekentjes meer.
Geschikt voor vrijwel alle lichaamsdelen.
Door de verkoeling voel je geen pijn tijdens de behandeling.

Nadelen
Er worden maximaal 2 zones tegelijk behandeld.
Je moet minimaal een vijftal keer terugkomen voor de behandeling.
Tussen de behandeling mag je de haren niet scheren.
Er kunnen brandwonden of littekens ontstaan maar dit is uitzonderlijk.

 

Nazorg
Er wordt aangeraden om, tot 8 weken na de behandeling, niet in de zon te komen.
Smeer steeds een heel goede zonnecrème met factor 50 om te voorkomen dat je pigmentvlekken krijgt als gevolg van het laser ontharen.

Prijs
Medisch laser ontharen benen volledig + bikini + oksels: € 450 – 60 min.
Medisch laser ontharen bikini 2 cm buiten sliprand zonder schaamlippen: € 65 – 40 min.
Medisch laser ontharen bikini + bilnaad + oksels: € 150 – 60 min.
Medisch laser ontharen bikini + oksels: € 110 – 60 min.
Medisch laser ontharen bikini + schaamlippen + bilnaad: € 135 – 60 min.
Medisch laser ontharen bikini volledig: € 420 – 60 min.
Medisch laser ontharen bikini volledig + oksels: € 470 – 60 min.
Medisch laser ontharen billen: € 110 – 40 min.
Medisch laser ontharen billen + bilnaad: € 150 – 60 min.
Medisch laser ontharen bilnaad: € 55 – 40 min.
Medisch laser ontharen borsten: € 80 – 40 min.
Medisch laser ontharen bovenarmen: € 70 – 40 min.
Medisch laser ontharen bovenbenen: € 100 – 40 min.
Medisch laser ontharen bovenlip: € 35 – 30 min.
Medisch laser ontharen bovenrug: € 120 – 40 min.
Medisch laser ontharen brazilian: € 150 – 40 min.
Medisch laser ontharen buik: € 95 – 40 min.
Medisch laser ontharen buiklijn: € 35 – 20 min.
Medisch laser ontharen handen: € 45 – 30 min.
Medisch laser ontharen nek: € 55 – 30 min.
Medisch laser ontharen oksels: € 60 – 40 min.
Medisch laser ontharen onderarmen: € 85 – 40 min.
Medisch laser ontharen onderbenen: € 150 – 40 min.
Medisch laser ontharen onderbenen + bikini + oksels: € 240 – 60 min.
Medisch laser ontharen onderbenen + knieën + tenen: € 180 – 50 min.
Medisch laser ontharen onderbenen + oksels: € 190 – 60 min.
Medisch laser ontharen onderbenen + bikini volledig: € 230 – 60 min.
Medisch laser ontharen onderrug: € 100 – 30 min.
Medisch laser ontharen tenen: € 35 – 30 min.
Medisch laser ontharen tepels: € 35 – 20 min.
Medisch laser ontharen voeten: € 50 – 30 min.
Medisch laser ontharen volledige benen: € 450 – 60 min.
Medisch laser ontharen volledige benen + bikini: € 390 – 60 min.
Medisch laser ontharen volledige bikinilijn + schaamlippen: € 100 – 40 min.

Reserveer mijn ontharing
Kleine diamant

We are all works in progress.

Lipocavitatie

Lipocavitatie vermindert de lokale vetophoping en cellulitis.

Wat is het?
Lipocavitatie vermindert de lokale vetophoping en cellulitis al vanaf de eerste behandeling ter hoogte van buik, billen, dijen, armen. Een ideale, veilige en pijnloze vervanging voor liposuctie, met gegarandeerd resultaat. Daarom is het ook heel populair in heel de wereld. Cavitatie is een term die uit de esthetische chirurgie komt en momenteel erkend wordt als de meest efficiënte methode in de strijd tegen cellulitis.

Wat doet het?
Het rekent af met je probleemzones. Cavitatie is een procedure die gebaseerd is op een speciale combinatie van ultrasone geluidsgolven met een lage frequentie. Dit bevat een systeem om het lichaam te ontgiften en het overgewicht, in de vorm van ongewenste vetten af te voeren. De generator met ultrasone geluidsgolven tussen 30 en 40Khz produceert elastinegolven. Van die energie worden microbelletjes in het vetweefsel gevormd, die steeds groter worden tot de wanden van de vetcellen imploderen. Tijdens deze implosie komt energie vrij in de vorm van druk waardoor de vetcellen dus barsten en in de intercellulaire ruimte terecht komen. De vetcellen worden vernietigd. De vernietigde vetcellen worden via het natuurlijke afvoerdyste (lymfe) afgevoerd. Het is wetenschappelijk bekend dat de lage frequentiegolven bijdragen tot het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van de bindweefselcellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van de weefsels in het menselijk lichaam. Hierdoor wordt de huid op de plaats van de procedure flexibeler en elastischer. Een sessie cavitatie wordt steeds gevolgd door 30 min. Pressotherapie die de afvalstoffen sneller laten afvloeien.

Hoe werkt het en doet het pijn?
De behandelzone wordt vooraf afgetekend en met een speciale gel ingesmeerd, ter geleiding van de ultrasone golven. De handdruk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen, terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt dat de huid aangenaam warm wordt, verder is de behandeling pijnloos. Een behandeling duurt 30 tot 40 min. die je één keer per week ondergaat. Na elke Lipocavitatie-behandeling krijg je een nabehandeling met vacuüm Radio Frequentie massage in het gebied waar de cavitatie gedaan is. Dit is noodzakelijk voor de snelle verwijdering van afvalstoffen via het natuurlijke uitscheidingssysteem. Het is ook heel belangrijk om tijdens de volledige kuur dagelijks 2 liter water te drinken. Je lichaam heeft tijd nodig om het los gekomen vet af te voeren. 

Wat mag je verwachten?
Het gewenste resultaat is al zichtbaar na 3 tot 4 behandelingen van telkens 40 tot 60 min. In tegenstelling tot vele andere behandelingen is het resultaat definitief vermits de vetcellen volledig vernietigd worden. Bij ieder behandeling worden steeds dieper gelegen vetlagen afgebouwd. Over het algemeen volstaan 10 tot 12 sessies naargelang de te behandelen zone. Alles hangt af van de dikte van de vetlaag. Zichtbaar resultaat wordt al waargenomen van bij de eerste sessie van de behandeling. Het resultaat kan alleen worden vergeleken met het resultaat van een liposuctie. Tijdens de nabehandeling, die binnen een week volgt na de eerste behandeling, is er een proces van opeenvolgende verwijdering van overtollig vet uit het lichaam.

Wat kunnen we behandelen?
Love handles, buikrol, randjes onder bh, rijbroek, binnenkant dijen, buitenkant benen, knieën.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Het aantal behandelingen handt af van de natuurlijke vetlaag.

Voordelen
Pijnloos, zonder risico’s van een chirurgische ingreep, goedkoper dan liposuctie, snel en zichtbaar resultaat, geen recuperatie periode.

Contra-indicaties
Indien een van volgende situaties op jou van toepassing is, is deze behandeling niet geschikt voor je: zwangerschap, borstvoeding, hart en-vaataandoeningen, bloedverdunners, actieve diabetes, koorts.

Prijs
Lipocavitatie therapie 3 + 1 gratis: € 285 – 4x 40 min.
Lipocavitatie therapie 8 + 2 gratis: € 760 – 10x 40 min.
Lipocavitatie therapie benen volledig: € 160 – 60 min.
Lipocavitatie therapie benen volledig 3 + 1 gratis: € 480 – 4x 60 min.
Lipocavitatie therapie benen volledig 8 + 2 gratis: € 1.280 – 10x 60 min.
Lipocavitatie therapie per zone: € 95 – 40 min.

Reserveer Lipocavitatie
Kleine diamant

Minder vet, meer spieren!

EMSculpt Body Training

Deze behandeling stimuleert de spieropbouw.

Wat is het?
De EMSculpt vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze EMSculpt techniek een ware innovatie.
In plaats van enkel vet bevriezen (Cryolipolyse) of LipoCavitatie kan je nu bij BCA ook je spieropbouw stimuleren met de EMsculpt Body Trainer en het werkt echt!
De EMSculpt is klinisch getest in maar liefst 7 studies. In de cosmetische geneeskunde wordt medisch afvallen uitgevoerd door koeling, laser, hoge frequentie (RF-golf, radiogolf), HIFU (hyf), maar in EMSculpt wordt energie gebruikt die diepe spieren stimuleert, HIFEM.

EMsculpt gaat niet alleen over vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren! EMSculpt bouwt je spieren op, ze worden aan het werk gezet: maar liefst 20.000 contracties tijdens een behandeling van 30 minuten. De brandstof die de spieren hiervoor nodig hebben? Juist! Vet! Zoveel vet, dat de vetcellen zelfs ten gronde gaan. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EMSculpt!

Klinische studies
Maar liefst 7 klinische studies hebben de effecten van de EMSculpt behandeling aangetoond! De studie van Dr. Kinney uit Beverly Hills evalueerde 22 mensen 2 maanden na hun laatste EMSculpt behandeling. Ze kregen in totaal 4 behandelingen van elk 30 minuten. De onderzoekers concludeerden op basis van de MRI beelden dat de gemiddelde vetreductie 19% was en de gemiddelde toename in de spiermassa 16%. In deze studie nam bij de 22 deelnemers aan de studie de buikomvang met gemiddeld 3,5 cm af.

Voor we beginnen
De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijgt u voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

Doet het pijn?
De EMSculpt procedure voelt als een intensieve workout maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. Je kunt hierdoor wel een lichte spierstijfheid ervaren na de behandeling.Tijdens de behandeling kan je ontspannen liggen. De downtime is nihil, je kan meteen weer aan het werk. EMSculpt is een niet-invasieve (niet-schadelijke) procedure en veroorzaakt geen schade aan de huid, inwendige organen of andere weefsels.
Er is geen verbranding, inwendige bloeding, zwelling of slappe huid, aangezien het een medische afslankingsprocedure is zonder downtime. Roodheid kan optreden daar waar de applicator werd bevestigd, dit verdwijnt nadien vanzelf.

Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De beide handstukken worden op het lichaam gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de Emsculpt heeft dezelfde kracht en intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

Wat doet het?
De EMSculpt zorgt voor supermaximale spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen vernietigd worden.

Voordelen

 • Geen downtime, je kan direct weer aan het werk.
 • Geen verdoving nodig.
 • Voor iedereen die verbetering in spiermassa en afname van vet wil.
 • Voor iedereen die tot nu toe niet in aanmerking kwam voor de huidige bodycontouring behandelingen (denk aan liposuctie, radio frequentie methoden).

Wat mag je verwachten?
Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de gym of bij yoga zal je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden. Behandelingen met EMSculpt geven het beste resultaat als het BMI niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI bouw je wel sterkere spieren in het behandelde gebied, maar zijn deze niet tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich onder de huid en boven de spieren bevindt. Wil je afvallen, dan is de EMSculpt een mooie beloning om je nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

Contra-indicaties

 • bij zwangerschap
 • wanneer je een koperspiraal draagt
 • bij een BMI hoger dan 25-26
 • bij een buikvet plooi dikker dan 5 cm
 • indien er sprake is van bindweefsel- of spieraandoeningen
 • pacemaker

Hoe lang duurt de behandeling
30 minuten per behandeling. Je start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2-4 weken worden ingepland. Daarna kan je maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden. Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

We adviseren

 1. om geen grote maaltijd te genieten voor de behandeling
 2. de blaas te legen voor de behandeling

Werkingsprocedure
EMSculpt kan worden toegepast met je kleding aan, maar het wordt aanbevolen om de behandelstukken rechtstreeks op de blote huid te bevestigen om de samengetrokken toestand van je spieren te controleren. Bovendien moet je in het geval van een bilbehandeling een speciale korte broek aantrekken. Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen dient uitgedaan te worden.

Hoe behoud je je spieren na EMSculpting
Lichte lichaamsbeweging moet worden overwogen bij een eiwitrijk dieet. Als je na EMSculpting niets doet zullen je spieren gelijkelijk aan verzwakken dus we raden aan om door te gaan met lichte spiertraining. Als je niet goed kunt trainen of als je het moeilijk vindt om door te gaan, kan je regelmatig EMSculpting ondergaan. Daarnaast is het belangrijk om met een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet gezond te blijven en te streven naar gezond afvallen, maar door voor en na de behandeling eiwitten en vertakte aminozuren in te nemen is het mogelijk om de spiermassa te vergroten.

Prijs
EMS Body Training intake proefbehandeling 10 min 1 zone (1 zone = 1 handstuk): € 49 – 10 min.
EMS Body Training 4 behandelingen 1 zone 30 min (1 zone = 1 handstuk): € 499 – 4 x 30 min.
EMS Body Training 6 behandelingen 1 zone 30 min (1 zone = 1 handstuk): € 699 – 6 x 30 min.
EMS Body Training opvolgbeurt (enkel boekbaar na kuur): € 150- 30 min.
EMS Body Training intake proefbehandeling 10 min 2 zones (2 zones = 2 handstukken): € 99 – 10 min.
EMS Body Training 4 behandelingen 2 zones 30 min (2 zones = 2 handstukken): € 999 – 4 x 30 min.
EMS Body Training 6 behandelingen 2 zones 30 min (2 zones = 2 handstukken): € 1299 – 6 x 30 min.
EMS Body Training opvolgbeurt (enkel boekbaar na kuur): € 249 – 30 min.

Reserveer EMSculpt Body Training
Kleine diamant

You glow girl!

BB Glow

BB Glow is een van de nieuwste behandelingen in anti-aging.

Wat is het?
De BB Glow-behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty-markt zijn verschenen en is zeer snel populair geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime!
De BB Glow-behandeling is gebaseerd op MTS (Microneedle Therapy System) of fractionele mesotherapie. Het behoort tot de familie van fractionele mesotherapie-procedures. Maw, er wordt gewerkt met NANO needling, volledig pijnloos en NIET toegepast met een PMU apparaat of permanente make-up pigmenten die onder de huid schade of verkleuringen kunnen veroorzaken.
De BB Glow-behandeling is een procedure, waarmee je met 3 sessies (5 a 6 sessies bij een probleemhuid) na 6-8 maanden een egale teint op je gezicht zal zien met een mooie glow! Het is een veilige en intensieve behandeling die kan helpen bij het verminderen van oneffenheden en pigmentvlekken. Het komt ook de huidverkleuring die wordt veroorzaakt door acne en ouderdomsvlekken ten goede. Het geeft direct een huidverhelderend en verjongend effect. Een BB Glow Treatment is een veilige huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van roodheid, couperose, fijne lijntjes, opheldering van de huid, zorgt voor een egale teint en geeft een BB crème effect zonder een masker te creëren.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van serums in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten die zijn verwerkt en door middel van een zogenoemde dermapen in de huid wordt aangebracht. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.   De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.
Een laag semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling belooft je huid te voorzien van een lichte tot matige dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.
Hoe werkt het?
De huid krijgt een
 • een basisreiniging
 • dieptereiniging
 • BB Glow-behandeling
 • herstellend en hydraterend vliesmasker
 • aanbrengen van een huidherstellende serum gel

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. Je hebt 1 tot 3 sessies nodig. Dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de naverzorging.

Je kunt het best om de 6 tot 8 maanden, 2 tot 3 sessies laten toepassen met een interval van 2 tot 4 weken.(Bij deze behandeling hoeven we niet per se 28 dagen te wachten tot het cel vernieuwingsproces compleet is, omdat het op maximaal 0,5mm diepte van de bovenste huidlaag geplaatst wordt)
Het resultaat is na één sessie zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en elke volgende sessie verlengt de houdbaarheid.
De voordelen
 1. Intensieve hydratatie
 2. Vermindering van vlekken
 3. Opheldering van de huid
 4. Gladdere huidstructuur
 5. Vermindering  pigmentvlekken
 6. Egale Huidskleur
 7. Vermindering van fijne rimpels
 8. Vermindering van roodheden in de huid

Is het veilig?
De veiligheid van het BB GLOW serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen, allergeenvrij en paraveenvrij. Onze serums zijn vrij van kleurstoffen en veroorzaken geen verkleuringen door UV, ook niet op lange termijn! Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, zou je slechts één dag aan downtime nodig hebben. Een gevoelige huid zou 3 tot 7 dagen aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling. De Meso serums worden gemaakt met de meest innovatieve werkzame bestanddelen zoals: plantaardige stamcellen, peptiden, liposomen, algen, kruidenextracten, mineralen en vitaminen – alles om te zorgen voor veilige, onmiddellijke en langdurige resultaten zonder irritaties.

Nazorg

 • 8 uur lang geen make-up
 • 24 uur lang geen watercontact
 • 24 uur niet aan het gezicht komen met de handen
 • 48 uur lang niet sporten of geslachtsgemeenschap
 • 1 week geen zon of zonnebank, na 1 week insmeren met SPF 50.
 • Gedurende 5 tot 6 weken geen laserbehandelingen aan het gezicht laten toepassen (ook géén laserontharing)
 • 1 week geen sauna of zwemmen
 • Niet onder invloed van drugs of alcohol tijdens de behandeling
 • Vanaf 3 dagen het gezicht dagelijks reinigen en dag- + nachtcrème gebruiken,
 • Behandeling minimaal 3 sessies om de 2 à 3 weken laten toepassen
 • Minimaal 1 week lang géén exfoliërende gel, reinigingsscrub of peeling gebruiken op het gezicht

Contra-indicaties
Indien een van volgende situaties op jou van toepassing is, is deze behandeling niet geschikt voor je: zwangerschap, borstvoeding, chemotherapie, actieve acné, herpes, HIV-besmetting.

Prijs
BB Glowkuur 3x: €275 – 3 x 60 min
BB Glowkuur 5x: €450 – 5 x 60 min
BB Glowkuur losse beurt: €110 – 60 min
BB Glow + Sheetmask + LED: €149 – 130 min

Reserveer BB Glow

Beauty-Case Aesthetics

Openingsuren

Quality time, een prachtige, gezonde huid, kwalitatief hoogstaande producten.
Wanneer maak jij tijd voor jezelf?

Maandag t.e.m. zaterdag

Je bent welkom na afspraak. Reserveer je behandeling in mijn online agenda.

Corona garantie
Boek met een gerust hart je kuur. Zijn we genoodzaakt om ze te onderbreken omwille van een verplichte sluiting door de overheid omwille van Corona? Dan herstarten we je kuur gewoon van het ogenblik dat onze deuren weer open mogen. Je leest het goed: we beginnen gewoon helemaal opnieuw. Zo komt de werking van je kuur niet in het gedrang. De Corona garantie geldt enkel op voorwaarde dat we door de overheid verplicht worden om te sluiten. Geboekte kuren worden niet terugbetaald.
Reserveer

Waar

Vind je ons?

Beauty-Case Aesthetics is gevestigd in de Vloeyenbergdreef 2A in Schilde. Dit is een zijstraat van de Turnhoutsebaan, over electrowinkel Vrelust.

Ons adres

Beauty-Case Aesthetics
Vloeyenbergdreef 2A

2970 Schilde

ROUTEBESCHRIJVING

Treat Yourself

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons online boekingssysteem.
Heb je een afspraak en geraak je er niet? Geef zo snel mogelijk een seintje op +32 3 345 63 43 of info@beauty-case.be. Annuleer je minder dan 24u voor je afspraak dan wordt de afspraak aangerekend. Bedankt voor je begrip.

Corona garantie
Boek met een gerust hart je kuur. Zijn we genoodzaakt om ze te onderbreken omwille van een verplichte sluiting door de overheid omwille van Corona? Dan herstarten we je kuur gewoon van het ogenblik dat onze deuren weer open mogen. Je leest het goed: we beginnen gewoon helemaal opnieuw. Zo komt de werking van je kuur niet in het gedrang. De Corona garantie geldt enkel op voorwaarde dat we door de overheid verplicht worden om te sluiten. Geboekte kuren worden niet terugbetaald.
Bel ons
Online afspraak
Mail ons

Get Social